Porównanie składów surowców Kwasów Chlebowych znajdujących się w sprzedaży w Polsce
www.gerima.pl www.gerima.pl Obolon - Ukraina Naprzód - Polska Krynka - Polska HOOP Polska BETEX Polska
naturalny z Litwy
Kwas Chlebowy Litewski
naturalny z Litwy
Kwas Chlebowy Wileński
sztuczny z chemią
Kwas Chlebowy
sztuczny z chemią
Kwas Chlebowy
sztuczny z chemią
Kwas Chlebowy
sztuczny z chemią
Kwas Chlebowy Kresowy
sztuczny z chemią
Kwas Chlebowy
woda
cukier
dwutlenek węgla
kwas cytrynowy
woda
cukier
dwutlenek węgla
kwas mlekowy
woda
cukier
dwutlenek węgla
kwas cytrynowy
woda
cukier
dwutlenek węgla
kwas cytrynowy
woda
cukier
dwutlenek węgla
kwas cytrynowy
woda
cukier
dwutlenek węgla
kwas cytrynowy
woda
cukier
dwutlenek węgla
kwas cytrynowy
żytnie suchary chlebowe suchary chlebowe
słód jęczmienny
słód żytni
naturalny ekstrakt słodowy
aromat naturalny
karmel
olejek kminku
benzoesan sodu
ekstrakt słodu
aromaty
cyklaminian sodu
acesulfam K
sacharynian sodu
sorbinian potasu
benzoesan sodu
kwas askrobinowy
ekstrakt słodu
aromat identyczny z naturalnym
praparaty aromatyzujące
praparaty barwiące
benzoesan sodu
ekstrakt słodu
cyklaminian sodu
aromaty
acesulfam K
sacharynian sodu
kwas askorbinowy
sorbinian potasu
benzoesan sodu
ekstrakt słodu
aromaty
sacharynian sodu
cyklaminian sodu
sorbinian potasu
benzoesan sodu
pasteryzowany tunelowo
w temp. 80 - 89 o C
pasteryzowany tunelowo
w temp. 80 - 89 o C
konserwowany chemicznie konserwowany chemicznie konserwowany chemicznie konserwowany chemicznie konserwowany chemicznie
szklana butelka
0,5 i 0,33
szklana butelka
0,5 i 0,33
plastikowa butelka plastikowa butelka plastikowa butelka plastikowa butelka plastikowa butelka